Jooske Kool

BOEK

Jooske Kool ontwikkelde in 1995 de methode Ho, tot hier en niet verder…! De werkzame factoren van deze systeemgerichte en integratieve benadering op basis van bewegen, vond steeds meer bevestiging in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van psychologie, biologie en neuro-wetenschap en de goede resultaten leidde tot de vraag naar een beschrijving van de methode.

In 2000 verscheen voor het eerst het boek Ho, tot hier en niet verder…!  en de bijbehorende werkboeken voor kinderen, ouders en opvoeders. In 2006 en 2016 werd een volledig herwerkte versie van het boek uitgebracht.

De herziene uitgave (2016) bevat een brede toelichting op de methodische aspecten van het ontwikkelen van psychosociale weerbaarheid bij kinderen. Het geeft antwoord op wat er in het complexe gebeuren rondom psychosociale problemen van kinderen van belang is en welk invalshoeken helpen om stagnering te voorkomen en de psychosociale ontwikkeling stimuleren. Naast de theoretische beschrijvingen, veel praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal.

De aangepaste handleiding biedt professionals een volledig trainingsprogramma in de praktijk en gerichte aandachtspunten bij de begeleiding van kind en ouders. Het werkboek voor de kinderen en het werkboek voor de ouders en opvoeders, nodig voor het geven van de kindertraining en de oudercursus zijn apart verkrijgbaar.

BOEK BESTELLEN?

Bestel hieronder de herziene uitgave (2016) van het methodiekboek Ho, tot hier en niet verder…! en de bijbehorende werkboeken voor kinderen en ouders, opvoeders. Het is mogelijk een persoonlijke regel tekst op te laten nemen in het boek en/of deze door Jooske Kool te laten signeren.

Vul onderstaand bestelformulier in en maak gelijktijdig het juiste bedrag over op: IBAN NL08 TRIO 0198 4949 71 – BIC code TRION L2U t.n.v. J.M. Kool, Bewegingsruimte, Vliek 10, 6235 NR Ulestraten

Zorg er voor dat de naam/adresgegevens van uw bank overeenkomen met de gegevens in het bestelformulier of vermeld welke bankgegevens horen bij uw bestelling.

De boek(en) worden na ontvangst van de betaling binnen enkele dagen verzonden.

Bestellingen naar een adres in het buitenland kunnen het best gedaan worden via www.acco.be

Wil je meerdere exemplaren bestellen? Neem dan persoonlijk contact met ons op.